Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα σε iOS και Android το Tomb Raider Reloaded (trailer)

Η Lara Croft επιστρέφει με το Tomb Raider Reloaded, που έρχεται σε iOS, Android και Netflix στις 14 Φεβρουαρίου 2023. Τη φωνή της στην ηρωίδα θα δανείσει η ηθοποιός Keeley Hawes, που στο παρελθόν είχα κάνει το ίδιο στα Tomb Raider Legend, Anniversary και Underworld, όπως επίσης και στα spin-offs Lara Croft: Guardian of the Light και Temple of Osiris.

Το Tomb Raider Reloaded είναι το πρώτο roguelike game της σειράς και αποστολή των παικτών θα είναι να κάνουν δικό τους ένα αρχαίο αντικείμενο. Αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αναρίθμητους εχθρούς, έχοντας παράλληλα τα μάτια τους ορθάνοιχτα για να μην πέσουν σε θανατηφόρες παγίδες. Η Lara θα επισκεφτεί γνώριμες περιχές όπως τπ St. Francis' Folly και η The Lost Valley. Επίσης, θα συναντηθεί με γνώριμα πρόσωπα, όπως οι Anaya Imanu και Werner Von Croy. Ακόμα και ο Winston, ο buttler του Croft Manor θα βρεθεί στον δρόμο της.


Οι κάτοχοι Android που ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους το παιχνίδι την ημερομηνία της κυκλφοορίας του μπορούν να το δηλώσουν στο Google Play Store. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβουν ως δώρο μια μοναδική, "χρυσή" έκδοση των dual pistols της Lara.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*