Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Legendary Pokémon και τα Terastal Raid Battles στο επίκεντρο του νέου trailer για τα Pokémon Scarlet & Violet

Ένα νέο trailer για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Pokémon Presents. Στην περιοχή Paldea οι παίκτες θα μπορούν να μετακινούνται χρησιμοποιώντας τα Koraidon τα Miraidon, τα δύο θρυλικά Pokémon, σε ξηρά, αέρα και νερό. Επιπλέον θα λάβουν μέρος σε κάτι που θα μοιάζει με κυνήγι θησαυρού και αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια του σεναρίου. Ακόμα, θα υπάρχουν τα παραδοσιακά Pokémon Gyms και οι Gym Leadersμ όμως σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια Pokémon, η προσέγγισή τους θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε σειρά.

Ακόμα, παρουσιάστηκαν μερικά νέα Pokémon, όπως το Paldean Wooper, μια νέα παραλλαγή ενός Pokémon από τα Gold & Silver. Το Fidough είναι ένα μικρό σκυλί φτιαγμένο από ψωμί και το Cetitan είναι ένα μεγάλο, ice-type Pokémon.


Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα Terastal Pokémon. Είναι ένας νέος μηχανισμός που αλλάζει τον σχεδιασμό και τα στατιστικά των Pokémon. Τα Terastal Pokémon μοιάζουν κρύσταλους και έχουν αλλαγές στην εμφάνισή τους, όπως λουλούδια και μπαλόνια στο κεφάλι τους. Όπως αναφέρεται, κάθε Pokémon στην περιοχή θα μπορεί να Terastalize και έτσι θα αυξάνονται τα στατιστικά του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα προκύπτουν νέοι τύποι Pokémon.

Μέρος του gameplay θα αποτελούν τα Terastal Raid Battles, όπου έως τέσσερεις παίκτες θα μάχονται εναντίον πανίσχυρων Terastal Pokémon. Σε αντίθεση με τα raids στα Pokémon Sword και Shield, οι παίκτες θα μπορούν να επιτίθενται με οποιαδήποτε σειρά και όποτε το θελήσουν, όπως ακριβώς στο Pokémon Go.

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Game Freak

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*