Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα μειωμένα έσοδα οδηγούν σε νέο γύρο απολύσεων στο GameStop

*
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε νέο γύρο απολύσεων προχώρησε το GameStop, έπειτα από τα χαμηλά έσοδα του πρόσφατου τριμήνου και τη μείωση των αγορών εκ μέρους των καταναλωτών. Σύμφωνα με το Retuers, ένας από τους λόγους που οδήγησαν στις νέες περικοπές προσωπικού είναι ο αυξανόμενος ανταγωνισμός από τις φίρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, στις 3 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους το GameStop είχε 8.000 υπαλλήλους με πλήρη απασχόληση και 18.000 μερικής.

Σημειώνεται ότι τελευταίο τρίμηνο του 2023 τα εσοδα του GameStop έπεσαν στα $1,8 δισ. από $2,2 δισ. που ήταν την ίδια περίοδο, ένα έτος πριν. Για τη μείωση των δαπανών, η εταιρεία έπαψε να δραστηριοποιείται στην Ιρλανδία, την Ελβετία και την Αυστραλία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*