“Ήταν ένα δύσκολο πρώτο εξάμηνο, δίχως μεγάλες κυκλοφορίες, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για ένα δυνατό δεύτερο μισό, που παραδοσιακά είναι η περίοδος των μεγάλων κυκλοφοριών”, δήλωσε η CEO της ERA, Kim Bayley.
Πάντως, την ίδια περίοδο οι πωλήσεις των video games ήταν περισσότερες από ότι το σύνολο αυτών του τομέα της μουσικής και του video. Αύξηση σημείωσε ο κλάδος της μουσικής, κατά 7,9% από έτος σε έτος με το ποσό να ανέρχεται στα £163,8 εκατομμύρια. Από την άλλη, ο τομέας των video- από τον οποίο εξαιρούνται οι υπηρεσίες streaming όπως το Netflix και το Amazon Prime Video, κατέγραψε επίσης αύξηση, 5,4% με έσοδα £213,7 εκ.
Το νέο firmware update του PlayStation φέρνει κάτι νέο και στα παλιά fat PS5! (video)



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity