Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τον Rockstar Editor του GTA Online σε PS4 και Xbox One

*
Ο Rockstar Editor πρόκειται να αφαιρεθεί από τις εκδόσεις του GTA Online για PS4 και Xbox One. Η Rockstar Games ανακοίνωσε την επερχόμενη αλλαγή μέσω ενός νέου blog post. Έτσι λοιπόν, ο Rockstar Editor, μαζί με όλα τα clips ή projects που πιθανό να υπάχουν σε αυτόν, θα αποτελέσει παρελθόν από τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς στις 20 Φεβρουαρίου. Σε PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμος κανονικά.

"Καθώς αρχίζουμε να προσεγγίζουμε τα όρια του δυνατού στο πλαίσιο των τεχνικών δυνατοτήτων των κονσολών προηγούμενης γενιάς, λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για να επιτραπούν τα μελλοντικά updates του GTA Online στο PlayStation 4 και στο Xbox One", λέει η Rockstar Games.


"Αυτό το update θα βοηθήσει στη διασφάλιση της σταθερότητας σε αυτές τις πλατφόρμες και θα τις διατηρήσει ενημερωμένες με τις όλες τις προσθήκες GTA Online για όσο το δυνατόν περισσότερο", προσθέτει, υπονοώντας φαινομενικά ένα μέλλον όπου οι κονσόλες τελευταίας γενιάς απλά δεν μπορούν να συμβαδίσουν και θα αφαιρεθεί ολοκληρωτικά το GTA Online. Σε μια ξεχωριστή σελίδα υποστήριξης, το στούντιο επιβεβαιώνει ότι "αυτή η αλλαγή είναι απαραίτητη για να μας επιτρέψει να υποστηρίζουμε συνεχείς ενημερώσεις σε αυτά τα παιχνίδια και στις δύο πλατφόρμες". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*