Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος η Gearbox Publishing, ώρα για την Arc Games

*
Τέλος εποχής για την Gearbox Publishing, ήρθε η ώρα για την νέα εποχή της Arc Games. Η γνωστή ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στο μέρος της εταιρείας που ασχολείται με τα της έκδοσης παιχνιδιών και η οποία αποκτάει πλέον νέο όνομα.

Όπως σημειώνει στα social media της η Gearbox: «είμαστε η ίδια ομάδα παθιασμένων gamers που σας έχει φέρει σημαντικά και αγαπημένα franchises. Περιμένουμε με ενδιαφέρον να σας φέρουμε ακόμη περισσότερα εξαιρετικά games, όπως τα Gitantic: Rampage Edition, Hyper Light Breaker και μερικά ακόμη που δεν έχουν ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσουν από το 2025 κι έπειτα».


Υπενθυμίζεται πως η Gearbox Entertainment πουλήθηκε στην Take Two Interactive από την Embracer Group, η οποία ωστόσο διατήρησε την Gearbox Publishing μαζί με games όπως τα Remnant, Remnant 2, Neverwinter, Have a Nice Death και Star Trek Online. Η Arc Games ανακοίνωσε πως στο Triple I Initiative Showcase της Τετάρτης θα έχει παρουσία. Το εν λόγω event θα έχει διάρκεια 45 λεπτά και θα παρουσιάσει πάνω από 30 games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*