Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το επιπλέον περιεχόμενο για το Back 4 Blood

*
Η Turtle Rock Studios ανακοίνωσε ότι σταματάει την ανάπτυξη περιεχομένου για το Back 4 Blood. Σε μήνυμα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του studio, αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν πλέον οι πόροι για τη δημιουργία επιπλέον περιεχομένου για τον τίτλο, τη στιγμή που το επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει μεταφερθεί στο επόμενο project της εταιρείας, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

"Στην πραγματικότητα, η Turtle Rock Studios είναι ένα αρκετά μικρό studio που δημιουργεί AAA games. Δεν έχουμε αρκετό προσωπικό για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε περιεχόμενο για το Back 4 Blood τη στιγμή που ετοιμάζουμε ένα άλλο παιχνίδι- ναι ένα άλλο παιχνίδι!".


"Έχοντας αυτό ως δεδομένο, είναι ώρα να κατεβάσουμε το κεφάλι, να γυρίσουμε στο εργαστήριο και να δουλέψουμε στο επόμενο παιχνίδι".

Το Back 4 Blood θα συνεχίσει να λειτουργεί. Τη στιγμή αυτή είναι δαιθέσιμο για τους συνδρομητές PlayStation Plus Extra και Premium, ενώ βρίσκεται και στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*