Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τεχνικό σφάλμα λέει η Ubisoft για τις διαφημίσεις σε παιχνίδια Assassin's Creed

*
Σύμφωνα με τη Ubisoft, ένα απροσδιόριστο τεχνικό σφάλμα είναι υπεύθυνο για τις διαφημίσεις που εμφανίστηκαν στο Assassin’s Creed Odyssey. Χρήστες του Reddit ανέφεραν ότι τις εντόπισαν στις εκδόσεις του παιχνιδιού για Xbox και PlayStation και εμφανίζονταν τη στιγμή που κάποιος βρισκόταν στην οθόνη του χάρτη. “Αυτό είναι αηδιαστικό να το βιώνεις ενώ παίζεις”, έγραψε ένας χρήστης.

"Έχουμε ενημερωθεί ότι ορισμένοι παίκτες είδαν αναδυόμενες διαφημίσεις σε ορισμένους τίτλους του Assassin's Creed χθες", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ubisoft, Fabien Darrigues στο The Verge. "Αυτό ήταν το αποτέλεσμα ενός τεχνικού σφάλματος που αντιμετωπίσαμε αμέσως μόλις μάθαμε για το ζήτημα".


Λάθος ή όχι, το να εμφανίζονται διαφημίσεις σε κάτι που έχεις πληρώσει, δίχως να υπάρχει ο όρος αυτός όταν το αγόρασες, είναι όντως κάτι το αηδιαστικό. Επιπλέον, σίγουρα δεν εμφανίστηκαν τυχαία, κάποιο ανθρώπινο χέρι τις προγραμμάτισε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*