Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρόμος: Άρχισαν να εμφανίζονται διαφημίσεις ακόμη και μέσα σε παιχνίδια Assassin’s Creed! (video)

*
Η Ubisoft άρχισε να εμφανίζει διαφημιστικά μηνύματα ακόμη και μέσα στο περιβάλλον παλαιότερων παιχνιδιών της, όπως το Assassin’s Creed. Συγκεκριμένα, παίκτης κατέγραψε σε video ένα περιστατικό την ώρα που έπαιζε το Assassin’s Creed Odyssey του 2018 που ταξίδευε τους παίκτες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το clip τον δείχνει να ανοίγει τον χάρτη και πριν εμφανιστεί ο κόσμος του τίτλου προβάλλεται μια διαφήμιση για την προσφορά Black Friday του Assassin’s Creed Mirage.

Όταν κλείνει το παράθυρο, το παιχνίδι συνεχίζει κανονικά, ωστόσο το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχίες στην κοινότητα. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό θα είναι πάγια τακτική της Ubisoft για τα παλαιότερα παιχνίδια της, αλλά τα σχόλια που έχει λάβει από fans είναι -στην καλύτερη των περιπτώσεων- ιδιαίτερα επιθετικά.


Just got an in-game advertisement when I tried to go to the map
byu/triddell24 inxboxone
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*