Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θα συνεχίσει η κυκλοφορία παιχνιδιών στη Δύση από την Square Enix και μετά την εξαγορά από την Embracer Group

*
Λίγες ώρες έχουν περάσει από την μεγάλη ανακοίνωση της Embracer Group για την εξαγορά μέρους της Square Enix και η εταιρεία κάνει ξεκάθαρη την θέση της σχετικά με την κυκλοφορία παιχνιδιών στη Δύση.

Ανεξάρτητα της εξαγοράς της, η Square Enix αναφέρει πως η συμφωνία αυτή δεν θα επηρεάσει την θέση της στις δυτικές αγορές. Όπως δήλωσε η Square Enix “η εξαγορά θα επηρεάσει τα studios στην Ιαπωνία, τα Square Enix External Studios και Square Enix Collective. Τα εξωτερικά studios θα συνεχίσουν τις κυκλοφορίες παιχνιδιών από franchises όπως τα Just Cause, Outriders και Life is Strange”.

Η Embracer Group ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Square Enix, για την εξαγορά ενός αριθμού studios της δεύτερης, που εδρεύουν σε δυτικές χώρες. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ομάδες ανάπτυξης Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Square Enix Montreal, όπως επίσης και μια σειρά δημοφιλών IPs, όπως τα Tomb Raider, Deus Ex, Thief και Legacy of Kain. Θα συνοδεύονται από 50 παλαιότερους τίτλους της Square Enix.

Το deal περιλαμβάνει και 1.100 υπαλλήλους σε οκτώ γεωγραφικές τοποθεσίες. Το συνολικό ποσό της εξαγοράς ανέρχεται στα $300 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*