Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last Hope: Μια κακή απομίμηση του The Last of Us στο Nintendo eShop (trailer)

*
Μπορεί η Nintendo να μην έχει το δικό της The Last of Us, αλλά ένας developer έφτιαξε κάτι που (πιστεύει ότι) του μοιάζει. Το The Last Hope είναι μια κακή απομίμηση του τίτλου της Naughty Dog και διατίθεται για online αγορά μέσα από το Nintendo eShop. Ανήκει στην κατηγορία των survival horrors, ο παίκτης βρίσκεται σε μια κατεστραμμένη πόλη γεμάτη ζόμπι που πρέπει να αποφύγει και έχει στα χέρια του διάφορα όπλα. Το animation είναι κάκιστο, η ποιότητα των γραφικών λες και έρχεται από δύο γενιές κονσολών πίσω και ουδείς γνωρίζει αν αυτό το παιχνίδι θα είχε καν νόημα να το παίξετε στο κινητό στη διάρκεια των διακοπών σας. Πρωταγωνιστές είναι οι Brian και Eva και την ανάπτυξή του υπογράφει η VG Games, ένα στούντιο με έδρα στη Μολδαβία που έχει φτιάξει ακόμη τα Need for Drive και Max Reckoning, καθώς και το Wolf Simulator του PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*