Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Πως εξελίχθηκε η ιστορία των Bill και Frank στο videogame; (video)

*
Ο Bill και ο Frank αποτελούν τους πρωταγωνιστές του τρίτου επεισοδίου της σειράς The Last of Us και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν την απορία ποιος ήταν ο ρόλος τους στο video game. O Joel και η Ellie πηγαίνουν στο σπίτι του Bill αναζητώντας προμήθειες, όμως στο παιχνίδι, ο Bill είναι ζωντανός. Πριν φτάσουν εκεί όμως θα πρέπει να επιβιώσουν από τις παγίδες που έχει τοποθετήσει το Bill στο Lincoln. Στην προσπάθειά τους θα προσελκύσουν μια μεγάλη ομάδα μολυσμένων και ο Bill θα τους σώσει. Όμως η παρουσία τους τον θέτει σε υποψίες και αρχικά νομίζει ότι τους έχουν δαγκώσει και τους δύο.



Ο Joel και Ellie προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, όμως αυτός έχει φτάσε σε νεά επιπεδα παράνοιας. Παρόλααυτά υπόσχεται να τους βοηθήσει, όμως τονίζει πως αυτή θα είναι η τελευταία χάρη που θα κάνει στον Joel.

Όσο για τον Frank, πάνω στη συζήτηση αναφέρεται και το όνομά του, όμως ο Bill δεν δίνει λεπτομέρειες για το είδος της σχέσης τους. Λέει απλά ότι είναι επικίνδυνο να νοιάζεται κανείς για κάποιον άλλο σε αυτό τον κόσμο και προειδοποιεί τον Joel ότι αυτό που κάνει για την Ellie θα τον σκοτώσει. Ύστερα από λίγο, οι τρεις τους βρίσκουν έναν άνδρα να κρέμεται από ένα σκοινί. Ο Bill επιβεβαιώνει πως πρόκειται για τον Frank και λέει πως κρεμάστηκε αφότου μολύνθηκε. Πάντως το σημειώμα που βρίσκουν κοντά στον νεκρό αποκαλύπτει ότι ο Frank ήταν δυσαρεστημένος με τον Bill για το γεγονός ότι δεν είχαν συμφιλιωθεί μετά τη διαμάχη που είχαν. Ο Bill δείχνει ενοχλημένος, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει.

Πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους, ο Joel προσπάθεί να συλλυπηθεί τον Bill, όμως αυτός του επαναλαμβάνει απλά πως δεν του χρωστάει άλλη χάρη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*