Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Rogue Prince of Persia: Έρχεται νέο Prince of Persia από την ομάδα του Dead Cells

*
Μετά την πολύ καλή υποδοχή του Prince of Persia: The Lost Crown, η Ubisoft φαίνεται πως ετοιμάζει άμεσα και ένα δεύτερο Prince of Persia και μάλιστα από την Evil Empire του Dead Cells. Το game αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, όπως αναφέρει ο γνωστός insider Tom Henderson του Insider Gaming, και ο τίτλος του θα είναι The Rogue Prince of Persia.

Αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα και στο Steam για το PC, ενώ θα υποστηριχθεί και με αρκετό δωρεάν περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία. Βασική έμπνευση των δημιουργών του ήταν τα Franco-Belgian comics και ο τίτλος αναπτύσσεται εδώ και 4 χρόνια.


Η Evil Empire έχει αποκαλύψει πως θα σταματήσει να δουλεύει στο Dead Cells και πως θα δουλέψει σε νέα projects που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. To Dead Cells πούλησε 850 χιλιάδες αντίτυπα στο Early Access του στο Steam, ενώ έφτασε τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα στα τέλη του 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*