Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher 4: Απαισιόδοξη για τα 60fps στο Xbox Series S η CD Projekt RED (video)

Η CD Projekt Red άνοιξε τα χαρτιά της και δήλωσε ότι θα είναι «εξαιρετικά δύσκολο» να φτάσει το The Witcher 4 στα 60FPS στο Xbox Series S.

Σε νέα συνέντευξη που παραχωρήθηκε στο Digital Foundry, η CD Projekt Red τόνισε ότι θα φροντίσει να μην επαναλάβει τα λάθη που έκανε με το Cyberpunk 2077 όσον αφορά τα προβλήματα απόδοσης.


Αυτή τη φορά, η CD Projekt Red θα ακολουθήσει μια προσέγγιση που θα δίνει προτεραιότητα στις κονσόλες, προκειμένου να εξασφαλίσει σταθερά 60FPS. Ωστόσο, το studio αναγνωρίζει ότι στο Xbox Series S αυτό θα είναι μια δύσκολη αποστολή.

Σχετικά με το Xbox Series S και το benchmark των 60FPS, δήλωσε: «Θα έλεγα ότι τα 60 FPS θα είναι σίγουρα εξαιρετικά απαιτητικά στο Series S, ας πούμε απλά ότι είναι κάτι που πρέπει να βρούμε πως θα το υλοποιήσουμε».

Τρεις μήνες με το Huawei Watch GT6 Pro: το gadget που άλλαξε τις συνήθειές μου

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*