Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness απόκτησε το PlayStation

*
Το PlayStation μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness ως η πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία των video games. Με δεδομένο το ότι το PS2 είναι η οικιακή κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, το PSone είχε εξαιρετικές επιδόσεις και στις εξίσωση προστίθενται το PS3 και το PS4, διαμορφώνεται ένα σύνολο που ούτε η Nintendo μπορεί να ξεπεράσει.

Μέσα σε μια δεκαετία από το 1994 που λανσαρίστηκε, το PSOne πούλησε πάνω από 100 εκ. συστήματα. 155 εκ. πρόσθεσε το PS2 ως το τέλος του 2012, 87,4 εκ. το PS3 ως τις 31 Μαρτίου 2017 και 117,2 εκ. το PS4 ως τις 31 Μαρτίου 2022. Υπάρχουν και τα φορητά, με το PSP να προσθέτει στον λογαριασμό 80 εκ. μονάδες και περίπου 15 εκ. το PS Vita.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*