Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την ίδρυση της Giant Skull ανακοίνωσε ο Stig Asmussen, πρώην director της σειράς Star Wars

*
O Stig Asmussen director της σειράς Star Wars ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου studio με την ονομασία Giant Skull. Η έδρα του βρίσκεται στο Los Angeles, όμως ένα μέρος του προσωπικού βρίσκεται διασκορπισμένο ανά τον κόσμο και εργάζεται εξ' αποστάσεως. Ο Asmussen θα είναι επικεφαλής της ανάπτυξης του πρώτου παιχνιδιού του studιο, ενός AAA single-player action adventure η δημιουργία του οποίου θα βασιστεί στην Unreal Engine 5.

Συνεργάτες του θα είναι ο CTO Jon Carr, technical director του Star Wars Jedi: Survivor, ο art director, Patrick Murphy, που είχει τον ίδιο ρόλο στο Fortnite, το Valorant και το League of Legends και η παραγωγός Lauren McLemore, που ηγήθηκε της ομάδας παραγωγής του Fortnite. Ακόμα, ο design director, Jeff Magers, με προϋπηρεσία στο Star Wars Jedi: Survivor και το Star Wars Jedi: Fallen Order, ο animation director, Brian Campbell, πρώην animation director της Epic Games και τέλος ο COO/CFO, Anthony Scott, με εμπειρία 16 ετών σε εταιρείες όπως η Rocksteady Studios. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*