Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Titanfall 3: Ήταν σε φάση ανάπτυξης για 10 μήνες πριν ακυρωθεί

*
Πρώην developer της Respawn Entertainment αποκαλύπτει πως το Titanfall 3 είχε αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά πριν αποφασιστεί η ακύρωσή του. Συγκεκριμένα, ο Mohammad Alavi σημειώνει πως η ομάδα ανάπτυξης του τρίτου μέρους της σειράς είχε εργαστεί αρκετό καιρό στο project και μάλιστα είχε σχεδιάσει τη νέα τεχνολογία του, τις πρώτες αποστολές και είχε ένα πρώτο δείγμα playable κώδικα. Στόχος ήταν να μην είναι ένα παιχνίδι επέκταση του Tifanfall 2, αλλά να προσφέρει μια νέα εμπειρία και να καινοτομήσει όπου ήταν εφικτό, ενώ δουλευόταν πάρα πολύ και το κομμάτι του multiplayer. Και κάποια στιγμή φαίνεται πως η έλευση του PUBG και των Battle Royale games ανάγκασε την ομάδα να αλλάξει πλάνο και να φτιάξει ένα τέτοιο game στο σύμπαν του Titanfall, που αργότερα εξελίχθηκε στο Apex Legends.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*