Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για το CrossfireX

*
Στις 18 Μαΐου θα κλείσουν οριστικά οι servers του CrossfireX σύμφωνα με ανακοίνωση της Smilegate, η οποία σταματάει την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Αυτό θα σημάνει τίτλους τέλους και στο single player campaign mode το οποίο ήταν υπό την ευθύνη της Remedy (developer των Alan Wake και Control). Το CrossfireX κυκλοφόρισε τον Φεβρουάριο του 2022 αποκλειστικά στις κονσόλες Xbox και αντιμετώπισε εξ αρχής πολλά τεχνικά προβλήματα.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Smilegate: “Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δουλέψαμε σκληρά για τη βελτίωση του CrossfireX και είμαστε υπερήφανοι που όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος είχε την χαρά και την τιμή να μας υποστηρίξει. Ήταν δύσκολη η απόφαση να σταματήσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες συνεργάστηκαν μαζί μας με απίστευτο πάθος, ενέργεια και διάθεση για να δημιουργήσουμε κάτι που θα τους έδινε διασκέδαση και θα μπορούσαν να απολαύσουν. Ευχαριστούμε όλους όσοι έπαιξαν το CrossfireX και ήταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι”.

Η Smilegate αναφέρει ότι δεν θα υπάρξουν άλλα update ή έξτρα υλικό ενώ θα σταματήσει και η δυνατότητα αγοράς του παιχνιδιού μέσω του Xbox Store. Τέλος, όσοι πραγματοποίησαν αγορές μέσα από τον τίτλο τις τελευταίες 14 ημέρες, μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*