Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To 10% του προσωπικού της απέλυσε η CI Games

*
Η πολωνική CI Games προχώρησε σε περικοπές προσωπικού, που επηρεάζουν το 10% των εργαζομένων της. Η εταιρεία που είναι ευρύτερα γνωστή για το Lords of the Fallen, δήλωσε στο Eurogamer ότι η απόφαση ήταν σκληρή αλλά αναγκαία και πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει να διατηρήσει την ισχύ και τη σταθερότητά της. Σύμφωνα με το GamesIndustry.biz, οι απολύσεις θα επηρεάσουν εργαζόμενους στη Hexworks που είναι η δημιουργός του Lords of the Fallen, στην Underdog που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Sniper Ghost Warrior και στην ομάδα marketing της CI Games.

"Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για τον ρόλο που διαδραμάτισαν όσο καιρό ήταν μαζί μας. Γίνονται επιπλέον βελτιστοποιήσεις στις επιχειρηματικές διαδικασίες του οργανισμού", δήλωσε ο CEO της CI Games, Marek Tyminski. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*