Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2024 φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει το Metroid Prime 4

*
Το Nintendo Switch φαίνεται πως θα υποδεχτεί μέσα στο 2024 άλλο ένα σημαντικό αποκλειστικό του και αυτό δεν είναι άλλο από το Metroid Prime 4. Ο Jeff Grubb, γνωστός insider της βιομηχανίας, ανέφερε πως ο τίτλος στοχεύει να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και πως η πληροφορία του έχει φτάσει στα αυτιά από την ίδια πηγή που τον ενημέρωσε για την έλευση του Epic Mickey: Rebrushed πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, χθες.

Ο ίδιος τόνισε πως αισθάνεται πιο σίγουρος να θεωρήσει πως το νέο game της σειράς θα κάνει την εμφάνισή του φέτος. Πολλοί εκτιμούν πως το Metroid Prime 4 θα είναι το τελευταίο μεγάλο αποκλειστικό game του Nintendo Switch πριν την έλευση του Nintendo Switch 2, ενώ άλλοι θεωρούν πως ίσως είναι το πρώτο first party game που θα βγει και για τα δύο συστήματα και θα εκμεταλλεύεται τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας.


Υπομονή… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*