Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To 2024 η κυκλοφορία των Metal Gear Solid Δ: Snake Eater και Silent Hill 2 Remake σύμφωνα με το νέο trailer του PlayStation

Όπως συνήθως συμβαίνει τέτοια εποχή κάθε χρόνο, το PlayStation δημοσίευσε ένα video για να ανεβάσει το hype και αυτή τη φορά παρουσιάζει ορισμένες από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες του 2024 για το PS5. Μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνεται ότι το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, το Silent Hill 2 Remake και το μυστηριώδες PvP shooter, Concord της Firewalk Studios θα λανσαριστούν εντός του τρέχοντος έτους.

Η αρχή των σημαντικών κυκλοφοριών για τη νεότερη κονσόλα της Sony θα γίνει σε λίγες ημέρες με το The Last of Us Part II Remastered. Θα ακολουθήσουν, εκτός από όσα προαναφέρθηκαν, το Stellar Blade, το Final Fantasy VII Rebirth και το Helldivers II.


Αν μη τι άλλο, αυτά προδιαγράφουν μια ακόμα ενδιαφέρουσα χρονιά για τους απανταχού video gamers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*