Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 50% του προσωπικού της απολύει η δημιουργός των Destroy All Humans! Remakes, Black Forest Games

*
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Black Forest Games, μια ακόμα εταιρεία που ανήκει στην Embracer Group, ετοιμάζεται να δείξει την πόρτα της εξόδου στο 50% του ανθρώπινου δυναμικού της.

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται το Kotaku, οι περικοπές ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Υποστηρίζεται ότι οι creative directors και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι διευθυντές αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.


Με βάση στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα της, η Black Forest Games που ιδρύθηκε το 2012 και έχει την έδρα της στο Offenburg της Γερμανίας, αριθμεί πάνω από 100 υπαλλήλους. Πρόσφατα δημιούργησε δύο Destroy All Humans! Remakes και την εποχή αυτή ετοιμάζει Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*