Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Age of Empires 2: Return of Rome DLC επαναφέρει τους Έλληνες και ένα θρυλικό expansion (trailer)

*
Το Age of Empires 2: Definitive Edition θα υποδεχτεί σε μερικές εβδομάδες το Return of Rome DLC, επαναφέροντας ένα θρυλικό expansion σε PC και κονσόλες. Συγκεκριμένα, στις 16 Μαΐου, οι κάτοχοι του τίτλου σε PC και κονσόλες Xbox θα αποκτήσουν μια νέα μορφή του Rise of Rome expansion και κυρίως την προσθήκη 16 πολιτισμών στο franchise. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι Assyrians, Babylonians, Carthaginians, Choson, Egyptians, Greeks, Hittites, Macedonians, Minoans, Palmyrans, Persians, Phoenicians, Romans, Shang, Sumerians και Yamato. Πέραν αυτού, προσθέτει και έναν νέο πολιτισμό, τους Lac Viet, οι οποίοι έρχονται λόγω της εμπορικότητας του Rise of Rome στο Βιετνάμ. Συνολικά θα υπάρχουν 3 νέα campaigns: τα Sargon of Akkad (Sumerians), Pyrrhus of Epirus (Macedonians) και Trajan (Romans) όλα με τις δικές τους αποστολές και τις ιστορίες, καθώς και ένα νέο D3 Game Mode. To Age of Empires 2: Definitive Edition's Return of Rome DLC θα κοστίζει €12,74.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*