Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Among Us VR έρχεται στο PlayStation VR2, ακυρώθηκε η μεταφορά στο PlayStation VR (trailer)

*
Το Among Us VR έρχεται και στο PS5 και συγκεκριμένα στο PlayStation VR2. Η developer και publisher Innersloth και η ομάδα ανάπτυξης Shcell Games ανακοίνωσαν αυτήν την εξέλιξη μέσω των social media, χωρίς ωστόσο να πουν κάτι παραπάνω για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η εταιρεία απάντησε στο Twitter/X και σε ερώτηση για το μέλλον της μεταφοράς στο πρώτο PlayStation VR και επιβεβαίωσε πως το project αυτό είναι πλέον εκτός πλάνων. Το Among Us VR κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PC μέσω Steam για Quest και Rift συσκευές, τον Νοέμβριο του 2022. Η VR έκδοση του δημοφιλούς τίτλου έρχεται πλέον και στη νέα κάσκα εικονικής πραγματικότητας της Sony, αλλά και στο PS5. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*