Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Assassin’s Creed Mirage είναι η απάντηση της Ubisoft σε όσους κουράστηκαν με το μέγεθος των προηγούμενων τίτλων

*
Οι πιο πρόσφατοι τίτλοι Assassin’s Creed, τα Odyssey και Valhalla, ήταν γιγαντιαία και απαιτούσαν πάνω από 60-70 ώρες ενασχόληση για να ολοκληρωθούν, ενώ για τους παίκτες που ήθελαν να πραγματοποιήσουν τα πάντα, απαιτούσαν εκατοντάδες ώρες. Σύμφωνα με την Ubisoft, το επερχόμενο Assassin’s Creed Mirage, είναι μικρότερο και πιο παραδοσιακό, επειδή οι fans κουράστηκαν με τα τεράστια RPG. Η ομάδα ανάπτυξης μάλιστα, ήταν πολύ ευχαριστημένη που επιστρέφει σε αυτό το μοντέλο.

Σε μια συνέντευξη του GamesRadar, ο διευθυντής δημιουργικότητας του Assassin’s Creed Mirage, Stephane Boudon, εξήγησε πως ενώ τα Assassin’s Creed Origins, Odyssey και Valhalla ήταν όλα «πολύ καλά παιχνίδια» που επιτρέπουν στους παίκτες να ζήσουν «ένα επικό ταξίδι», ήταν ξεκάθαρο πως οι παίκτες αυτοί ήθελαν κάτι διαφορετικό και μικρότερο.


«Ξεκινήσαμε να ακούμε έντονα από τους fans μας, την επιθυμία για μια ιστορία βασισμένη στα θεμέλια των πρώτων Assassin’s Creed, πιο character-driven, πιο προσωπική. Κάτι τέτοιο εναρμονίζεται πολύ με τα θέλω μας ως developers και έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτό το project».

Μάλιστα ο Boudon τόνισε ότι από όλες τις αφορμές που είχε η ομάδα για να επιστρέψει σε αυτό το μοτίβο, η απαίτηση από τους fans ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας που λειτούργησε ως εναρκτήριο λάκτισμα για το επερχόμενο spin-off.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Bordeaux

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*