Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Borderlands 4 φαίνεται να επιβεβαιώθηκε από έναν παραγωγό και έναν voice actor

*
Ένας ηθοποιός έχει βάλει το Borderlands 4 στο βιογραφικό του, ενώ ένας παραγωγός αποκάλυψε πως το sequel θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Το βιογραφικό ανήκει στην ηθοποιό Angie Jho Lee, όπου οι fans του Borderlands όχι μόνο ανακάλυψαν πως αναφέρει το Borderlands 4 αλλά και το ρόλο της στο παιχνίδι, ένας χαρακτήρας που ονομάζεται Aiyumi.

Από την άλλη, η σελίδα LinkedIn της Nadia Danova επίσης αναφέρει το Borderlands 4 και αποκαλύπτει πως όταν δούλευε στην ομάδα ανάπτυξης MoGi Group το 2021, υπήρχαν πληροφορίες πως το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2023. Δυστυχώς, η Danova αποχώρησε από το MoGi Group το Μάιο του 2021, κάτι που σημαίνει πως οι πληροφορίες της δεν έχουν ανανεωθεί εδώ και 2 χρόνια.


Οι παραπάνω λεπτομέρειες φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφόρησαν το 2021 για το ότι η Gearbox δουλεύει στο Borderlands 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*