Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Bulwark: Falconeer Chronicles έρχεται το 2024 σε PC και κονσόλες (trailer)

Το Bulwark: Falconeer Chronicles είναι ο πνευματικός διάδοχος του The Falconeer, που είχε συνοδεύσει το λανσάρισμα των Xbox Series X και Xbox Series S. Αρχικά είχε ανακοινωθεί για PC (Steam, GoG, the Epic Game Store, Utomik), όμως η Wired Productions αποφάσισε να το μεταφέρει επίσης σε PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4 και Xbox One. Όλες οι εκδόσεις αναμένονται εντός του 2024.

Το πρώτο παιχνίδι ήταν αποκλειστικά επικεντρωμένο σε μάχες στον αέρα, όμως το Bulwark: Falconeer Chronicles θα περιλαμβάνει και στοιχεία city building.


Η δημιουργία ενός οχυρού είναι το ένα κομμάτι, αλλά για να αναπτύξουν οι παίκτες την αυτοκρατορία τους και την επιρροή τους στο The Great Ursee, θα πρέπει να δώσουν βάση στη στρατηγική, να δημιουργήσουν εμπορικές διαδρομές, να διαχειριστούν πόρους, να σφυρηλατήσουν συμμαχίες και ετοιμαστούν για στρατιωτικές εκστρατείες.

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ότι το gameplay θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο σε κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*