Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty 2024 μάς στέλνει στον Πόλεμο του Κόλπου και θα είναι νέο Black Ops

*
Βρισκόμαστε μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία του μετριότατου (όπως αποδεικνύεται) Call of Duty: Modern Warfare 3 και έχουμε ήδη τις πρώτες διαρροές για το Call of Duty 2024. Το νέο μέρος της σειράς αναπτύσσεται λοιπόν από την Treyarch, θα είναι μέρος της σειράς Black Ops και θα μας στέλνει στον Πρώτο Πόλεμο του Κόλπου, όπως μαρτυρούν πηγές του Jez Corden στο Windows Central.

To παιχνίδι θα εστιάζει και πάλι στους πράκτορες της CIA και αυτή τη στιγμή υφίσταται με την κωδική ονομασία “Cerberus”. Η τελική του ονομασία αναμένεται να είναι Call of Duty: Black Ops Gulf War και η Treyarch θα προσπαθήσει να κρατήσει όσο πιο ουδέτερη στάση στο θέμα της εξιστόρησης, έτσι ώστε να μην φαίνεται πως προωθεί τις τότε θέσεις των ΗΠΑ.


Το gameplay θα βασίζεται σε παλαιότερη τεχνολογία πολέμου και ο Corden σημειώνει ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε και διαφορετική πρώιμη πρόσβαση στο game, με μέρη του (όπως πχ. το Zombies mode) να γίνονται διαθέσιμα ακόμη και εβδομάδες πριν την κυκλοφορία. Το Call of Duty 2024 αναπτύσσεται εδώ και 4 χρόνια, σε αντίθεση με το Call of Duty: Modern Warfare 3 που… βγήκε μετά από μόλις 1,5 χρόνο δουλειάς.

Εκτιμάται ότι και το νέο Call of Duty θα κυκλοφορήσει και στα συστήματα προηγούμενης γενιάς, όπως το PS4 και το Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*