Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 κορυφαίο σε πωλήσεις για τον Νοέμβριο στην αγορά των Η.Π.Α.

*
H Circana - πρώην NPD Group - δημοσίευσε τα δεδομένα πωλήσεων από τις Η.Π.Α. για τον Νοέμβριο, με τα αποτελέσματα να είναι απογοητευτικά. Οι παίκτες ξόδεψαν κοντά στα 6 δισεκατομμύρια δολάρια για παιχνίδια, επιπλέον περιεχόμενο και hardware τον Νοέμβριο, 9% κάτω σε σύγκριση με πέρσι. Περίπου στο 24% ήταν η μείωση στην αγορά του hardware. Το PlayStation 5 ήταν η πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις, μετά τα Xbox Series X και Xbox Series S, ενώ φέτος οι πωλήσεις του Nintendo Switch έπεσαν κατακόρυφα.

Όσον αφορά το κομμάτι του λογισμικού το Call of Duty: Modern Warfare 3 ήταν το πρώτο παιχνίδι σε πωλήσεις το Νοέμβριο αλλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια δεν εκτοξεύθηκε απότομα στη κορυφή των 2023 charts. Μέχρι στιγμής την πρώτη θέση σε πωλήσεις για όλο το 2023 κατέχει το Hogwarts Legacy ενώ βρίσκεται στην τρίτη θέση για το μήνα Νοέμβριο. Την τριάδα στα κορυφαία παιχνίδια του 2023 ολοκληρώνει το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Ορίστε και το top-10:

1 - Call of Duty: Modern Warfare III

2 - Spider-Man 2

3 - Hogwarts Legacy

4 - Madden NFL 24

5 - Super Mario Bros. Wonder

6 - EA Sports FC 24

7 - Super Mario RPG

8 - Mortal Kombat 1

9 - NBA 2K24

10 - EA Sports UFC 5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*