Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Cities: Skylines 2 ανακοινώθηκε και θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά (trailer)

Η Paradox Interactive ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο city builder, Cities: Skylines 2. Θα λανσαριστεί μέσα στο 2023 για PC, Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5.

Η Colossal Order, εταιρεία ανάπτυξης, υπόσχεται μια “επαναστατική” εξέλιξη για το sequel του Cities που έκανε την εμφάνιση του το 2015. Το Cities: Skylines 2 θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να φτιάξουν την πόλη των ονείρων τους, με τις μικρές επαρχιακές πόλεις να μπορούν να εξελιχθούν σε μεγάλες μητροπόλεις.


Το ερώτημα που προκύπτει είναι το πως ο συγκεκριμένος τίτλος θα διαφέρει από τον προκάτοχό του. Η Paradox Interactive είπε πως πρόκειται για το μεγαλύτερο open-ended city building sandbox του πλανήτη και πως θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν τις πόλεις τους, όπως ποτέ άλλοτε.

Εν κατακλείδι, υπάρχει μια φήμη για την ύπαρξη πλήρους εξελιγμένων συστημάτων μεταφοράς και κυκλοφορίας μαζί με μια πληθώρα επιλογών στο τομέα της κατασκευής τους. Επιπλέον, η Colossal Order ελπίζει να βοηθήσει στην εδραίωση των πόλεων και υπόσχεται εξελιγμένη δυνατότητα τροποποιήσεων (modding).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*