Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το επετειακό box set του Atari 2600 θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού (video)

Η Atari ανακοίνωσε ένα limited edition 50th anniversary box set με δέκα παιχνίδια του Atari 2600. Το πακέτο κυκλοφορεί με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση της εταιρείας και κάθε παιχνίδι θα έρθει με νέα συσκευασία. Είναι διαθέσιμο σε μόλις 100 κομμάτια και είναι η τελευταία ευκαιρία για τους συλλέκτες να αποκτήσουν το περιεχόμενό του, πριν η τιμές φτάσουν στα ύψη. Όσοι αποφασίσουν και κυρίως όσοι μπορέσουν να βρουν το box set θα κάνουν δικά τους τα: Adventure, Missile Command, Warlords, Super Breakout, Crystal Castles, Haunted House, Yars’ Revenge, Centipede, Asteroids και Gravitar.

Η συσκευασία κάθε παιχνιδιού έρχεται με νέο artwork, μια συλλεκτική καρφίτσα, ένα συλλεκτικό patch και ένα custom acrylic cart.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*