Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Final Fantasy IX remake φαντάζει πλέον ρεαλιστικό σενάριο

*
Στοιχεία που αποδεικνύουν την πιθανή ύπαρξη του Final Fantasy IX remake, ήρθαν στο φως μετά την ανακοίνωση του Kingdom Hearts IV από την Square Enix.

To Leak που είχε γίνει από τη βάση δεδομένων της υπηρεσίας GeForce Now, επιβεβαιώθηκε ως πραγματικό. Το μόνο που έμεινε από την βιβλιοθήκη της Square Enix να επιβεβαιωθεί, είναι το Final Fantasy 9 remake, το οποίο βρίσκεται στην ίδια λίστα. Αναμένεται remake και για το Final Fantasy Tactics, εφόσον η Square Enix πλέον κατοχύρωσε το όνομα «Tactics Ogre Reborn» στην Ιαπωνία.


H βάση δεδομένων του GeForce Now είχε «αποκαλύψει» και άλλους τίτλους της Square Enix πριν αυτοί κυκλοφορήσουν, όπως το Final Fantasy VII Remake σε PC και το remaster του Chrono Cross. Από την ίδια βάση έχουν αποκαλυφθεί και άλλα παιχνίδια, όπως η έκδοση PC του God of War και το Uncharted: Legacy of Thieves.

H Nvidia είχε επιβεβαιώσει πως η λίστα που είχε διαρρεύσει τότε με τα παραπάνω παιχνίδια ήταν πραγματική αλλά οι τίτλοι ήταν placeholders.- Σύμφωνα όμως με το Windows Central, πολλοί κωδικοί τίτλοι της Microsoft που υπάρχουν σε αυτή τη λίστα αφορούν πραγματικά projects, κάποια εκ των οποίων έχουν ήδη ανακοινωθεί. Ένα από αυτά είναι το reboot του Fable από την Playground games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*