Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Halloween event του Pokémon Go φέρνει τις shiny εκδόσεις των Noibat και Galarian Yamask

*
Πλησιάζει η ώρα για το ετήσιο Halloween event του Pokémon Go και οι πρώτες λεπτομέρειες σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους παίκτες του mobile game της Niantic. Το event θα χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο θα είναι σε εξέλιξη από τις 20 ως τις 27 Οκτωβρίου 2022 και, στο πλαίσιο αυτού, αναμένεται η άφηξη του Mega Banette στα Mega Raids του τίτλου για πρώτη φορά.

Μαζί έρχονται περισσότερα διακοσμητικά αντικείμενα για τα avatars, νέο Special και Timed Research και, φυσικά, οι shiny εκδόσεις των Noibat και Galarian Yamask. Το Noibat θα εμφανίζεται σε one-star raids και το δεύτερο θα προκύπτει από 7km eggs. Το Giratina θα κάνει την επιστροφή του στα raids, γνωρίζοντας την επίθεση Charged Attack Shadow Force.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι σχετικά με το δεύτερο μέρος του Halloween event του Pokémon Go. Ο τίτλος κυκλοφορεί για φορητές συσκευές με λειτουργικό Android ή iOS.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*