"Από τα 2.100 emails που εξετάσαμε, περίπου τα τρία τέταρτα ήταν σε γενικές γραμμές υπέρ της συγχώνευσης και περίπου το ένα τέταρτο ήταν σε γενικές γραμμές κατά της συγχώνευσης», ανέφερε η CMA.
'Ένας μικρός αριθμός από όσους ρωτήθηκαν δεν εξέφρασαν σαφή άποψη υπέρ ή κατά της συγχώνευσης".
Ορισμένοι που τάχθηκαν υπέρ της συμφωνίας, είπαν ότι θα επιτρέψει στη Microsoft να ανταγωνιστεί καλύτερα τη Sony και τη Nintendo, που είναι μεγαλύτεροι παίκτες στη βιομηχανία video games.
Άλλοι είπαν ότι η συγχώνευση δεν θα βλάψει τους ανταγωνιστές επειδή η Microsoft έχει δεσμευτεί να διατηρήσει τα παιχνίδια της Activision όπως το Call of Duty μη αποκλειστικό.
Υποστηρίχθηκε επίσης ότι τα σχέδια της Microsoft να προσθέσει το Call of Duty στο Xbox Game Pass είναι υπέρ του ανταγωνισμού και θα μειώσει το κόστος πρόσβασης στα παιχνίδια για τους καταναλωτές.
Υπάρχουν ασφαλώς και αυτοί που διαφωνούν με τη συμφωνία συμφωνία και δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν την κυριαρχία της Microsoft στον χώρο των video games, στον βαθμό που αυτό συμβαίνει στα λειτουργικά συστήματα για υπολογιστές.
Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι η συμφωνία θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μελλοντικές εξαγορές άλλων κορυφαίων εκδοτών όπως οι Take Two, EA και Ubisoft.
Τέλος, ορισμένοι απάντησαν ότι η συμφωνία θα μπορούσε να δώσει κίνητρο στη Microsoft να κάνει το Call of Duty αποκλειστικότητα για το Xbox, όπως έκανε με ορισμένα παιχνίδια της Bethesda μετά την εξαγορά της ZeniMax Media ή να μειώσει την ποιότητα των τίτλων Call of Duty στο PlayStation.

Tsamba_Gamer: Forza Horizon 6, Red Dead Redemption 2 και άλλα δωρεάν games



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity