Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Left to Rot είναι ένα horror game με έντονη επιρροή από το Project PT (trailer)

Το Left to Rot είναι ένα νέο first-person psychological horror game, που θυμίζει έντονα το PT και θα λανσαριστεί το 2023. Ο πρωταγωνιστής προκαλεί ένα θανατηφόρο ατύχημα στον δρόμο για τη δουλειά και περνάει πολλά χρόνια προσπαθώντας να συνέλθει, πριν τελικά καταφέρει να φύγει από την πολη και να μετακομίσει σε νεό σπίτι. Όμως το σπίτι αυτό είναι σημαδεμένο με ένα τρομακτικό παρελθόν και ο χαρακτήρας καταλήγει να παρακολουθεί ταινίες VHS για να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά του.

Πίσω από τη δημιουργία του Left to Rot βρίσκεται η Galactic Crows που εδρεύει στη Ρουμανία. Αν και το studio δεν αναφέρει κάτι στη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, όπως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στις παρακάτω εικόνες υπάρχει έντονη η αίσθηση από το Playable Teaser του Kojima που κυκλοφόρησε το 2015.








Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι ιδιαίτερο για το gameplay και μια ιδέα για το τι σας περιμένει θα μπορέσετε να πάρετε από το trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*