Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το λιγότερο δυο χρόνια μακρία το λανσάρισμα του Judas του Kevin Levine

*
Το Judas, το νέο παιχνίδι από τον δημιουργός του BioShock, Ken Levine έχει θέσει ήδη στόχο για κυκλοφορία τον Μάρτιο του 2025 σύμφωνα με την Take-Two.

Τα νέα για την κυκλοφορία του Judas, έγιναν γνωστά από την πρόσφατη οικονομική αναφορά που δημοσίευσε η Take-Two δηλώνοντας πως θα κυκλοφορήσει 87 τίτλους μέχρι και τον Μάρτιο του 2025. Παράλληλα, η πληροφορία για την κυκλοφορία του Judas επιβεβαιώθηκε και από τον CEO της Take-Two, Strauss Zelnick σε συνέντευξη του, στο IGN.


Στην συνέντευξη του, ο Strauss Zelnick ερωτήθηκε από το IGN για κάποια πιθανή καθυστέρηση στην κυκλοφορία των παιχνιδιών, με τον ίδιο να αναφέρει: “Είχαμε μια πτώση τα τελευταία χρόνια. Είμαστε ωστόσο σε σταθερό επίπεδο. Νιώθω καλά για το επερχόμενο πρόγραμμα κυκλοφοριών. Φυσικά, πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα μιας αντίστοιχης πτώσης, ωστόσο οι ομάδες λειτουργούν πάρα πολύ καλά και είμαι αισιόδοξος για τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουμε”.

Όσο αισιόδοξη κι αν είναι η Take-Two για τις νέες κυκλοφορίες, δυστυχώς υπέστη οικονομικό πλήγμα, καθώς ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε πρόγραμμα περικοπών έπειτα από τις χαμηλές πωλήσεις των Marvel's Midnight Suns, PGA Tour 2K23 και New Tales of the Borderlands.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*