Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το loot shooter Hyenas της Sega κάνει την επανεμφάνισή του με μια closed beta

*
Την εμφάνισή του μετά από καιρό πραγματοποιεί το Hyenas, το επερχόμενο extraction shooter της Sega, αφού η ομάδα ανάπτυξης του ανακοίνωσε ένα closed beta test. Το project είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο του 2022 και από τότε είχαμε να ακούσουμε νέα του. Όλα αυτά αλλάζουν καθώς από τις 31 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το closed beta testing, στο οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε θέση μέσω της σελίδας του στο Steam.

To Hyenas είναι υπό ανάπτυξη από τη Creative Assembly, το αγγλικό studio γνωστό για την σειρά Total War. To space-based loot shooter είναι λίγο διαφορετικό. Θυμίζει Payday στο διάστημα, ωστόσο το loot είναι αδειδοτημένα αντικείμενα από το πραγματικό κόσμο - όπως μια φιγούρα του Sonic the Hedgehog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*