Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Minecraft ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα

*
Ο χαμός που προκαλεί το Minecraft στο πέρασμά του συνεχίζεται και πλέον τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους για τις πωλήσεις. Η Helen Chiang, επικεφαλής της Mojang Studios, ανακοίνωσε πως «όσο πλησιάζουμε τα 15 χρόνια παρουσίας του Minecraft στο χώρο, παραμένει ένα από τα πιο εμπορικά videogames όλων των εποχών με πάνω από 300 εκατομμύρια πωλήσεις, ένα επίτευγμα που λίγοι από εμάς φαντάζονταν όταν τοποθετούσαμε τα πρώτα blocks». Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του Minecraft Live 2023, ενός livestream με νέα και ενημερώσεις για το παιχνίδι. Για να γίνουν συγκρίσεις με άλλους κλάδους της ψυχαγωγίας, το Thriller που είναι ένα από τα πιο εμπορικά μουσικά άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής, έχει πουλήσει 70 εκατομμύρια αντίτυπα. Αντίστοιχα, το PS2 που είναι στην κορυφή των πωλήσεων στις κονσόλες έχει αγγίξει τα 155 εκατομμύρια πωληθέντα συστήματα. Το δεύτερο σε πωλήσεις videogame όλων των εποχών είναι το Grand Theft Auto V που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 185 εκατομμύρια αντίτυπα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*