Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο collaboration του Dead by Daylight φέρνει το θρυλικό συγκρότημα των Iron Maiden

Η Behaviour Interactive ανακοίνωσε το νέο collaboration του Dead by Daylight και προς έκπληξη όλων θα περιλαμβάνει το θρυλικό συγκρότημα Iron Maiden.

Ως μέρος της νέας outfit collection θα δείτε τη μασκότ του heavy metal συγκροτήματος Eddie σε διάφορες παραλλαγές επηρεασμένες από τις απεικονίσεις που είχε κατά καιρούς στα εξώφυλλα των δίσκων. Όπως προδίδει και το trailer που θα δείτε παρακάτω, ο Eddie εμφανίζεται ως The Dredge, The Doctor, The Deathslinger και The Oni.


Σύμφωνα με τον product manager του παιχνιδιού, Kirby Taylor, “η συγκεκριμένη προσθήκη αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η φιγούρα του Eddie είναι διαχρονική και θα θέλαμε πολύ να δούμε με ποιους killers θα μπορούσαμε να τον συνδυάσουμε. Επίσης, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πως κυκλοφορήσουν t – shirts που θα επηρεασμένα από την θεματική του collaboration. Κάποια από αυτά θα έχουν μια μικρή έκπληξη ανάλογα με τον Survivor που θα επιλέξουν οι παίκτες”.

Η Iron Maiden Collection είναι διαθέσιμη για αγορά στο Dead by Daylight. Οι παίκτες που θα το αποκτήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν το Fear of the Dark στο lobby του αγώνα. Η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε πως κάτι τέτοιο θα προετοιμάσει τους παίκτες και θα τους τονώσει το ηθικό πριν από την πρόκληση. Επίσης, το επόμενο κεφάλαιο του παιχνιδιού με τίτλο All Things Wicked θα είναι διαθέσιμο από τις 12 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*