Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο concept art του Marvel's Blade παραπέμπει σε δημοφιλή σκηνή από την ταινία

*
Η Arkane δημοσίευσε νέο concept art για το Marvel's Blade, που παρουσιάζεται στη συνέχεια. Δημιουργοί του είναι ο Sergey Kolesov και ο Jean-Luc Monnet, τους οποίους δεν γνωρίζουμε προσωπικά, όμως πολύ θα θέλαμε να τους πούμε ότι η δουλειά τους είναι υπέροχη.

Το πρώτο παραπέμπει σε ένα ελαφρώς φουτουριστικό σκηνικό. Οι πλατφόρμες που ίπτανται ακριβώς πάνω από τις στέγες του Παρισιού φέρνουν στο μυαλό τις τεράστιες ιπτάμενες διαφημιστικές πινακίδες του Cyberpunk 2077. Μόνο που αυτά τα ιπτάμενα οχήματα εξυπηρετούν έναν πολύ διαφορετικό σκοπό από τη διαφήμιση.


Στο δεύτερο, ο Blade φαίνεται πως είναι έτοιμος να μπει σε ένα κλαμπ με οποιονδήποτε τρόπο. Ίσως να θυμάστε την αντίστοιχη σκηνή της ταινίας με το λουτρό αίματος.

Στο τρίτο βλέπουμε το μετρό στο Παρίσι, ένα σύστημα που αποτελείται από σήραγγες 2.000 μιλίων, σίγουρη κρυψώνα για θανατηφόρα βαμπίρ.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*