Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του Forspoken παρουσιάζει τις μαγικές ικανότητες της Frey Holland στο parkour

Square Enix και Luminous Productions αποκάλυψαν ακόμα ένα video από το επερχόμενο Forspoken, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023. Αυτήν τη φορά μας παρουσιάζονται οι μαγικές ικανότητες της πρωταγωνίστριας, Frey Holland, στο parkour κατά την εξερεύνησή της στον πανέμορφο κόσμο του παιχνιδιού.

Μια από αυτές τις ικανότητες ονομάζεται Rush και επιτρέπει στη Frey να κινείται ακόμα γρηγορότερα, διατηρώντας ένα καλύτερο Flow, όπως το κατονομάζει ο τίτλος. Μια ακόμα ικανότητα είναι το Shimmy, άλματα με ισχυρή ώθηση που βοηθούν τη Frey να φτάσει σε αρκετά απομακρυσμένα ή ψηλά σημεία. Το Scale είναι ένα άλμα (κυρίως) αποφυγής, με τη Frey να αποφεύγει τους αντιπάλους της εκτελώντας εναέρια κόλπα.

Το Soar κάνει την ανάβαση ευκολότερη, εκτελώντας πολλά διαδοχικά άλματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Μια άλλη ικανότητα έρχεται να αντικαταστήσει το παραδοσιακό grappling hook με το Zip, έναν μαγικό ιστό που βοηθά τη Frey να φτάνει ένα συγκεκριμένο σημείο πολύ γρήγορα. Το Float επιτρέπει την χειραγώγηση της βαρύτητας, ώστε να εκτελείται ένα σύντομο εναέριο ταξίδι που θα κάνει μάκρυνα σημεία λίγο πιο προσιτά. Τέλος, με την ικανότητα Glide η Frey θα κάνει surfing σε θάλασσες και ποτάμια.

Το Forspoken θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store) στις 24 Ιανουαρίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Luminous Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*