Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του Neon Blood μάς καλωσορίζει στη Viridis (trailer)

H Meridiem Games και η ChaoticBrain Studio δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το 2.5D cyberpunk RPG Neon Blood, με τίτλο “Welcome to Viridis”. Σε αυτό παρουσιάζονται πλάνα από το gameplay και σκηνές που έχει επιμεληθεί η Sunshine Animation Studio.

Το έτος 2053, μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η ανθρωπότητα περιορίστηκε σε μια ενιαία μεγαλούπολη, τη Viridis, που σχηματίστηκε από δύο πόλεις, την πολυτελή Bright City και τη δυστοπική Blind City.


Ο Axel McCoin, ένας ντετέκτιβ από τη Blind City, θα παρακινηθεί από τα ιδανικά του να επαναστατήσει ενάντια στις αδικίες που προκαλούνται από τη μεγάλη ταξική διαφορά μεταξύ των δύο πόλεων οι οποίες υπάρχουν στη δυστοπική κοινωνία που κατοικούν, αποτελώντας σύμβολο επανάστασης.

Στην περιπέτειά του, ο Axel θα συναντήσει ισχυρούς συμμάχους που θα τον βοηθήσουν στον σκοπό του, καθώς και εχθρούς που θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο του, όπως η Ruby Emerald, που θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ματαιώσει τα σχέδια του Axel.

Το Neon Blood αναμένεται το 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*