Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Overwatch 2 και το Call of Duty: Modern Warfare 2 έδωσαν ώθηση στα έσοδα της Activision Blizzard

*
To Overwatch 2 και το Call of Duty Modern: Warfare 2 στήριξαν οικονομικά την Activision Blizzard το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2022. Ο αριθμός των ενεργών χρηστών της Blizzard ανά μήνα αυξήθηκε κατά 87% από έτος σε έτος, βάζοντας τέλος στο πτωτικό σερί. Την περίοδο που προαναφέρθηκε κυκλοφόρησε και το World of Warcraft: Dragonflight. Για πρώτη φορά έπειτα από μια δεκαετία, οι πωλήσεις του ήταν λιγότερες σε σύγκριση με αυτές του προηγούμενου expansion του δημοφιλούς MMO. Πάντως η εταιρεία αναφέρει ότι το ως τώρα feedback των παικτών είναι θετικό.

Από πλευράς Activision, τόσο τα έσοδα όσο και ο χρόνος που το κοινό ασχολήθηκε με τα παιχνίδια της εταιρείας αυξήθηκαν. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο Call of Duty: Modern Warfare 2, που βοήθησε στην αύξηση των κερδών της Activision σε ποσοστό 59,9% από έτος σε έτος. Ο αριθμός των ενεργών χρηστών ανά μήνα αυξήθηκε κατά 3,7%.


Ο CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick τόνισε ότι οι πωλήσεις κατέγραψαν ρεκόρ αυτό το τρίμηνο, λόγω του ότι εκπληρώθηκε η αποστολή της προσφοράς επικής διασκέδασης στους fans. Πλέον, προσβλέπει σε ένα επικό έτος, που πιθανό να "σημαδευτεί" από τη συγχώνευση με τη Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*