Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πανάκριβο PSP του Pharrell Williams στα χέρια του rapper Drake (video)

Ο παραγωγός, rapper και anime enthusiast Pharrell Williams ήταν γνωστό ότι είχε στην κατοχή του ένα 14 καρατίων χρυσό Blackberry. Κι επειδή μάλλον ήταν του γούστου του τα ακριβά gadgets, το 2008 αγόρασε ένα PSP και αντικατέστησε το πλαστικό το περίβλημα από ένα επίσης χρυσό, ποιότητας 14 καρατίων.



Το βάρος αυτού του PSP ήταν 660g, παραπάνω από το διπλάσιο του μοντέλου που κυκλοφορούσε στην αγορά, που ήταν 280g και προφανώς δεν ήταν κάτι με το οποίο θα κυκλοφορούσε κάποιος στον δρόμο. Πάντως ο Pharrell το χρησιμοποιούσε για να παίζει παιχνίδια και επιπλέον είχε παραγγείλει μια θήκη Goyard.



Πλέον, φαίνεται ότι αυτό το PSP έχει έρθει στην κατοχή του Καναδού rapper Drake, ο οποίος ξόδεψε μερικά εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει αντικείμενα του Pharrell σε δημοπρασία. Το PSP φαίνεται για λίγα δευτερόλεπτα στο παρακάτω video, γύρω στο 0:50 και στο 1:29. Είχε πουληθεί στην τιμή των $19.375.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*