Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Perfect Dark βρίσκεται πολύ μακριά από την ημερομηνία κυκλοφορίας του

*
Το reboot του Perfect Dark βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και όπως όλα δείχνουν η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει αρκετά.

Η εταιρεία ανάπτυξης του εν λόγω τίτλου, The Initiative, βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού ήδη από το 2018. Ο Darrell Gallagher είναι ο επικεφαλής του first-party studio της Microsoft και παρόλο που η ανακοίνωση του τίτλου έγινε το 2020, ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί τίποτα νεότερο. Η Certain Affinity συνεργάστηκε με την εταιρεία ανάπτυξης από το 2019 μέχρι το 2021και έχει συμβάλει σημαντικά στην μέχρι τώρα πορεία της παραγωγής.


Το Perfect Dark είναι ένα αστυνομικό θρίλερ που λαμβάνει χώρα στο κοντινό μέλλον και αποτελεί τη συνέχεια του Perfect Dark Zero της Rare που λανσαρίστηκε το 2015, μαζί με το Xbox 360. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το συγκεκριμένο FPS επικεντρώνεται στην αφήγηση μέσω της κατασκοπείας, μιας και θα πρέπει να εμποδίσετε υπογείως τη συνομωσία της dataLyne, μιας εταιρείας που ασχολείται με την τεχνολογία και την εξωγήινη ζωή.

To Perfect Dark θα λανσαριστεί αποκλειστικά για Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*