Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation αναζητεί στέλεχος για να ηγηθεί της επέκτασης σε PC

*
Το PlayStation αναζητεί διευθυντικό στέλεχος για να ηγηθεί του σχεδιασμού και της στρατηγικής της επέκτασης σε PC. Σύμφωνα με αγγελία που εντοπίστηκε online, ο ρόλος θα έχει ως έδρα το San Mateo της California. Αναζητούνται υποψήφιοι που θα είναι υπεύθυνοι για την στρατηγική, την διαφημιστική δραστηριότητα και τις πωλήσεις μέσω παγκόσμιων μέσων καθώς και για να παραδώσουν ένα εμπορικό πλάνο που θα επεκτείνει την πλατφόρμα του PlayStation στο PC και θα αυξήσει τις πωλήσεις.

Το νέο αυτό έρχεται σε μια περίοδο που είναι γνωστό πως ο ιαπωνικός κολοσσός προσπαθεί να επεκταθεί στον χώρο του PC, αφού τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει παλαιότερα first party exclusives σε υπολογιστές μέσω Steam. Αυτά είναι το Horizon: Zero Dawn, το Uncharted: Legacy of Thieves collection και το God of War.


To 2021, η Sony ίδρυσε την PlayStation PC, που λειτουργεί ως εκδότης των τίτλων του PlayStation σε PC. Ο Cory Barlog, διευθυντής του πολύ επιτυχημένου God of War, δήλωσε πως οι developers των studio της Sony πίεσαν για την κυκλοφορία των μεγάλων τίτλων της σε PC. Επιπλέον, ο πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, ανακοίνωσε το 2021 πως το PlayStation θα φέρει πολλά παιχνίδια σε PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*