Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation και ο LeBron James λανσάρουν αξεσουάρ για το PS5

*
Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, ο LeBron James ανήκει στην ομάδα των PlayStation Playmakers. Για να τιμήσει τα καθήκοντα του νέου του ρόλου, ο δημοφιλής αστέρας του NBA βοήθησε στον σχεδιασμό καλυμμάτων για το PlayStation 5 αλλά και ενός limited edition DualSense controller, που περιλαμβάνουν δικές του εικόνες και αγαπημένες του ατάκες.



"Παραμένει τρελό το να πιστεύεις ότι ένα παιδί από το Akron που μεγάλωσε παίζοντας video games θα δημιουργήσει κάτι τέτοιο. Το να σχεδιάσω ένα κάλυμμα κονσόλας και ένα χειριστήριο σε συνεργασία με το PlayStation, που αποτελεί αναφορά στους μαθητές μου στο I Promise και στο από που προερχόμαστε είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ελπίζω να είναι κάτι που θα συνεχίσει να εμπνέει όλους όσοι το αγγίζουν και να διασκεδάζουν λιγάκι βρίσκοντας νόημα σε κάθε λεπτομέρεια", δήλωσε ο LeBron James.




Περισσότερα στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*