Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation Portal ξεπούλησε, οι scalpers έπιασαν δουλειά

*
To PlayStation Portal κυκλοφόρησε την Τετάρτη σε Μ. Βρετανία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Καναδά και επιλεγμένες Ευρωπαϊκές χώρες, με τους καταναλωτές να το κάνουν ανάρπαστο. Πλέον το PlayStation Direct ενημερώνει το κοινό ότι η συσκευή που προορίζεται για Remote Play έχει εξαντληθεί και να επιστρέψουν σε μεταγεννέστερη ημερομηνία που θα υπάρχει νέο στοκ. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να πιάσουν δουλειά οι scalpers, που πουλάνε το PlayStation Portal σε "φουσκωμένες" τιμές.

Όπως θα μπορέσετε να δείτε στη συνέχεια, οι τιμές ξεκινάνε από τα $299,99, δηλαδή $100 πάνω από την προτεινόμενη τιμή λιανικής.


Κάποια στιγμή, χρήστη του eBay πουλούσε 11 PlayStation Portal στην τιμή των $310, τα οποία μπόρεσε να "σπρώξει" σχεδόν άμεσα.

Στην Ελλάδα το PlayStation Portal αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 και η Sony δηλώνει ότι με την κυκλοφορία του δεν στοχεύει στο κέρδος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*