Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS Plus δίνει ξανά «ζωή» σε ξεχασμένο videogame

*
Η προσθήκη ενός videogame στο PS Plus φαίνεται πως έδωσε ξανά ζωή στον τίτλο που είχε μπει ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο λόγος για το Saints Row, το reboot της σειράς που κυκλοφόρησε το 2022 και φαίνεται πως «έσβησε» λίγους μήνες μετά την διάθεσή του. Η προσθήκη του τίτλου στα παιχνίδια του PS Plus Σεπτεμβρίου φαίνεται πως το επανέφερε στο προσκήνιο, αφού ήταν ένα από τα games που έπαιξαν περισσότερο οι κάτοχοι PS5 το τελευταίο διάστημα.

Την πληροφορία δημοσίευσε στο X/Twitter o Mat Piscatella, εκτελεστικός διευθυντής της Circana (πρώην NPD), ο οποίος σημείωσε ποιοι ήταν οι τίτλοι που απόλαυσαν περισσότερο οι gamers τον Σεπτέμβριο. Στην κορυφή βρίσκεται το Fortnite και την πεντάδα κλείνουν τα Call of Duty: Modern Warfare 2, GTA V Remastered, Saints Row και NBA 2K23.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*