Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS5 δεν διαχωρίζει πλέον τις φυσικές από τις ψηφιακές εκδόσεις παιχνιδιών

*
Υπάρχει μια αλλαγή που έφερε το πρόσφατο system update του PlayStation 5, που δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από όλους. Πιο συγκεκριμένα, είναι πλέον πιο εύκολο να παίξει κάποιος την ψηφιακή έκδοση ενός τίτλου αν διαθέτει το Blu-ray και το αντίστροφο. Μέχρι πρόσφατα, οι φυσικές και ψηφιακές εκδόσεις ενός παιχνιδιού λογίζονταν ως διαφορετικές, όμως αυτό δεν ισχύει πλέον. Απλά εισάγοντας το Blu-ray μπορείτε να ξεκινήσετε την ψηφιακή έκδοση του τίτλου, δίχως να εγκαταστήσετε τη φυσική. Αυτό ισχύει και για οποιοδήποτε παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή έχουν εγκαταστήσει άλλοι χρήστες στην ίδια κονσόλα, για το οποίο έχετε στην κατοχή σας το δισκάκι.

Από την άλλη, αν εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι από το δίσκο και στη συνέχεια αγοράσετε την ψηφιακή έκδοση, θα μπορείτε να ξεκινήσετε την έκδοση του Blu-ray, δίχως να το εισάγετε στην κονσόλα. Οπότε, αν κάποιο παιχνίδι υπάρχει στο PS Plus και το έχετε αγοράσει σε δίσκο, μπορείτε να το αναπαράγετε δίχως να ταλαιπωρήσετε το οπτικό μέσο.


Λίγο μπερδεμένα τα πράγματα, αλλά στην πράξη θα τα ξεδιαλύνετε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*